Om oss

Hvem er Altidata?
Vi er din lokale tjenesteleverandør og samarbeidspartner innen bedriftskritisk infrastruktur med hovedkontor på Evje og avdelingskontor i Kristiansand. Vi produserer alle våre tjenester i Norge og dine data oppbevares utelukkende på servere i Norge – dette er vi stolte av.

Som datterselskap til Altifiber AS vil Altidata AS også selge fiber av høy kvalitet når det gjelder hastighet, stabilitet og sikkerhet til bedriftsmarkedet i Agder og Rogaland.

Proffe IT-løsninger for alle
Enten det er for IT-ansvarlige eller for dem som ser på internett som et nødvendig onde.

Tjenestene vi leverer er skreddersydd hele spekteret, fra snekkerfirmaer til sykehus; statlige bedrifter til cateringfirmaer; skoler til sparebanker.

Både selvstendig IT-avdeling og IT-avdelingens venn
Når en IT-avdeling trenger systemer, skal vi levere på deres premisser. Dersom bedriften ikke har tid eller kompetanse, skal vi ha ryggen deres på IT-fronten, i form av drift, råd og erfaring.

Tjenester vi brenner for å levere
Kunder over hele Norge har fått nettbaserte tjenester som backup, filserver, nettsider og e-postløsninger fra Altidata, for å nevne noe av det vi holder på med. Gjennom flere år har vi utviklet spesialkompetanse for å vinne land med fibernettverk og tjenester som gjør hverdagen til våre kunder enklere.

Ingen har tid til dårlige systemer
Hvis tid er penger også på internett, er livet for kort til å ha dårlige IT-systemer. Og det er derfor vi i Altidata står opp om morgenen – for å sikre at drift og utvikling til enhver tid er i tråd med morgendagens standard.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med det du trenger for en mer effektiv og fleksibel arbeidshverdag.

Steffen Trondstad
Daglig leder

John Terje Flottorp
Seniorkonsulent

Sten-Andre Karlsen
Seniorkonsulent

Jonas Aleksander Lislevand
Konsulent

Vi støtter

Vi sponser lokale idrettslag og foreninger med IT tjenster som gjør deres hverdag enklere.