Telsys og Nettkroken har blitt Altidata

Vi rigger oss for fremtiden for å gi deg morgendagens IT-tjenester.

Altidata er og skal være svaret på IT-utfordringer til bedrifter i alle størrelser


Vi har gleden av å informere om at Telsys og Nettkroken har funnet sammen og blitt et nytt datterselskap i Altifiber-konsernet. Nå heter vi Altidata AS.

 

Hva betyr det for din bedrift?

I praksis betyr det av vi vil ha en bredere teknisk kompetanse som vil tilby din bedrift flere og bedre IT-løsninger og produkter enn dagens selskaper. Hovedkontoret ligger i Mandal, med avdelingskontor i Kristiansand og Evje. Du kan forholde deg til de samme menneskene som du er vant med.

Som datterselskap til Altifiber AS vil Altidata AS selge fiber av høy kvalitet når det gjelder hastighet, stabilitet og sikkerhet til bedriftsmarkedet i Agder og Rogaland. Formålet med sammenslåingen er å bli en større og bedre IT-leverandør av skybaserte tjenester, og kunne tilby flere produkter og bedre oppfølging av din bedrift sammen med fiberleveranse.

Du vil fortsatt få den samme gode kundeservicen og IT-løsningene som du er vant med, men i en ny drakt med flere produktmuligheter.

 

Proffe IT-løsninger for alle

Enten det er for IT-ansvarlige eller for dem som ser på internett som et nødvendig onde.

Tjenestene vi leverer er skreddersydd hele spekteret, fra snekkerfirmaer til sykehus; statlige bedrifter til cateringfirmaer; skoler til sparebanker.

 

Både selvstendig IT-avdeling og IT-avdelingens venn

Når en IT-avdeling trenger systemer, skal vi levere på deres premisser. Dersom bedriften ikke har tid eller kompetanse, skal vi ha ryggen deres på IT-fronten, i form av drift, råd og erfaring.

 

Tjenester vi brenner for å levere

Kunder over hele Norge har fått nettbaserte tjenester som backup, filserver, nettsider og e-postløsninger fra Altidata, for å nevne noe av det vi holder på med. Gjennom flere år har vi utviklet spesialkompetanse for å vinne land med fibernettverk og tjenester som gjør hverdagen til våre kunder enklere.

 

Ingen har tid til dårlige systemer

Hvis tid er penger også på internett, er livet for kort til å ha dårlige IT-systemer. Og det er derfor vi i Altidata står opp om morgenen – for å sikre at drift og utvikling til enhver tid er i tråd med morgendagens standard. 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med det du trenger for en mer effektiv og fleksibel arbeidshverdag.

 

Bli Altidata-forhandler – tjen penger

Som forhandler av produktene til Altidata, leverer du robuste tjenester som representerer det ypperste av hva dagens teknologi har å by på. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan du kan løfte nivået i tjenestene du leverer.

Les mer

– Det er fint å ha tilgang på IT-eksperter som forteller deg hva du trenger og fikser alt

Alf Gunnar Abrahamsen, medeier i et tømrerfirma i Mandal som får levert fiber og filserver i skyen fra Altidata.