Hvorfor velge Altidata?

Altidata er en lokal aktør med lokale røtter og lokale eiere. Vår største eier Altifiber er regionens største lokale leverandør av internett over fiber, som gjør at vi kan tilby en god totalpakke med blant annet internett, trådløst nett, e-post, fildeling og sikkerhetsløsninger på samme faktura.

Kunden er viktigst - Alltid!

Hos oss har vi ikke Key Account Managers, Cheif Executive Officers eller Operational Excellence Officers. Vi er Jonas, Sten Andre, John Terje og Steffen, og holder til på Evje og i Kristiansand/Mandal.

Tilgjengelig når du trenger oss

Vi er tilgjengelig for kundene våre og svarer kjapt både på telefon og epost. Ingen ventemusikk eller ingen unødvendig lang saksbehandling.

All data lagret trygt i Norge

Alle dine data er lagret trygt på servere i Norge, og vi kan hente ut din kritiske data fra vårt backupsystem selv om store tjenesteleverandører som f.eks Microsoft, Amazon eller Google har full stans i alle sine tjenester.

Handle alt lokalt

Altifiber er regionens største lokale leverandør av internett over fiber, som gjør at vi kan tilby en god totalpakke med bl.a. internett, trådløst nett, epost, fildeling og sikkerhetsløsninger på samme faktura.

Kompetanse og mange års erfaring

Med mange års erfarings innenfor svært varierte IT tekniske løsninger gjør oss veldig allsidige. Trenger du hjelp, så kan vi hjelpe.

Norsk support

Skulle du ha problemer sitter vi klar for å besvare deg på alt du måtte lure på! Selvsagt på norsk!

Hvorfor velge altidata?

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid for en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med 

Våre tjenester

Altidata leverer optimaliserte løsninger med svært høyt sikkerhetsnivå

Fiberbredbånd

Altidata er en lokal aktør med lokale røtter og lokale eiere. Vår største eier Altifiber og partner er regionens største lokale leverandør av internett over fiber.

Microsoft 365

Våre samhandligspakker er satt sammen av Microsoft 365 som grunnmur og tilleggstjenester som gjør løsningen både sikker og effektiv!

Nettverk og sikkerhet

Et stabilt og sikkert nettverk er alfa og omega i dagens samfunn. Altidata leverer skreddersydde nettverksløsninger med fokus på sikkerhet, dekning, stabilitet og pris.

ipFaks

Med ipFaks kan du sende og motta faks som om det var e-post. Hverdagen med faks har aldri vært enklere.

Domene og hosting

For deg som ønsker et problemfritt forhold til domene er webhotellet ditt. Du sier hva du ønsker, og vi ordner resten.

Viruelle servere

Med 2 serverhaller på 2 forskjellige lokasjoner på sørlandet kan vi levere både virtuelle servere og colocation på forespørsel.