Fiberbredbånd

Lynrask hastighet, overlegen kapasitet, unik stabilitet med fiberbredbånd fra Altidata.

Bedriften får en dedikert fiberforbindelse til nettet, og har alltid tilgang til overlegen kapasitet. Andre bedrifters aktivitet på nettet har ingen innvirkning. Høy hastighet og lik fart på opp- og nedlasting gjør fiber til den optimale internettaksessen.

Med internett fra Altidata kan bedriften enkelt oppgradere hastigheten etter behov. Bedriften betaler en fast, månedlig pris, uavhengig av bruken.

Lokal tilhørighet i alle ledd

Vi er lokale, montørene våre er lokale, dialog går kjapt og direkte, uten for mange ledd imellom.

Hvor er vi?

Vi har sammen med vår eier Altifiber ett stort lokalt fibernett med egen fiber i hele regionen mellom Egersund, Kristiansand og Bykle.

Allsidighet i praksis

Hos Altidata kan du få skreddersydde pakker med fiber kombinert med f.eks internt nett på kontoret, sikkerhetsløsninger, VPN løsning for hjemmekontor eller direkte forbindelse mellom ulike kontorbygg.

Kvalitetsutstyr inkludert

Hos oss får du med gratis ruter dersom du ønsker det, eller du kan sette på din egen ruter og ta full kontroll selv.

Prisvinnende kundeservice

Altifiber og Altibox har blitt kåret til å ha Norges mest fornøyde kunder 12 år på rad

Norsk support inkludert

Skulle du ha problemer sitter vi klar for å besvare deg på alt du måtte lure på!

fiber-2

La oss ta en uforpliktende prat!

Gjør arbeidsdagen bedre med skikkelig nett. Sjekk om din bedrift kan få internett fra Altidata.

Leveringstiden vår er fra 6 til 8 uker. Det finnes unntak der vi allerede har fiber inn i bygg allerede og kan levere på svært kort varsel.

Det er ingen problem, vi kan levere 1, 5, 13 eller flere IP-adresser som du kan bruke, enten via vår ruter eller din egen.

Så lenge det finnes fiber i nærheten kan vi sannsynligvis levere. Send adresse og kontaktinfo til post@altidata.no så kommer vi tilbake til deg etter å ha sjekket kart og kapasitet.

Nei, på bedriftsnett er wifi svært sjeldent en del av løsningen. Dette fordi et bedriftsnett krever høyere grav av stabilitet enn et vanlig privatnett. Vi kan derimot levere wifi som en ekstra tjeneste der vi drifter og sikrer løsningen for deg. Alt du trenger å gjøre er å oppgi hvor stort området og hvilket passord ønsker du. Resten løser vi for deg!

Nei, det er ingen gebyrer ved oppgradering av hastighet, du betaler kun en ny månedspris.

Vi har fiber stort sett over hele triangelet fra Egersund til Kristiansand til Bykle og tilbake til Egersund. Vi kan også levere fiber andre steder i Norge igjennom samarbeid med andre.

Forskjellen på en privat og en bedriftslinje er først og fremst knyttet til vilkår / hva du kan forvente av leverandøren din

Prioritert rettetid ved feil, prioritert kundeservice, planlagt nedetid utenfor kontortid, utstyr som tåler «tøffere» bruk og rett/tillatelse til å bruke linjen til f.eks servere og andre type tjenester som man ofte ikke får lov til å bruke en privat-linje til. Generelt stilles det mye høyere krav/forventninger til en bedriftslinje enn en privatlinje av kundene.