Bli forhandler

Selg bransjeledende IT-tjenester

Vi står for levering og support når salget er gjort, du får provisjon av salget. Vår forhandleravtale passer for bedrifter som er dataleverandører, webutviklere og andre som jobber med IT og tele.

Slik fungerer Altidata sitt forhandlerprogram

Vi hjelper deg med å levere sikre tjenester til dine kunder. Våre produkter er etterspurt i markedet, og er dermed lette for deg å selge. Vi står for support, og leverer tjenestene til kundene dine. For deg kan dette bli en enkel måte å tjene ekstra penger på.


Alle våre forhandlere får tilgang til Altidata sin forhandlerportal. Her får du enkelt oversikt over kunder, provisjon, provisjonsrapporter, produkter, prislister og brukerveiledninger.


Som Altidata-forhandler hjelper vi deg med å utvikle og levere sikre tjenester til dine kunder. Du bestemmer selv om du ønsker å fakturere dine kunder, eller om faktureringen skal gå gjennom oss.

Fakturering av dine kunder

Viderefakturering
Ønsker du å benytte deg av viderefakturering, får du rabatt tilsvarende provisjon på tjenester hos Altidata. Du viderefakturerer selv dine kunder.


Direkte fakturering
Ved direkte fakturering, fakturerer vi kunden for deg. Du mottar provisjon av dette så lenge bedriften forblir kunde hos oss.


Er du interessert i å bli Altidata-forhandler? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Jeg ønsker å vite mer om Altidata sitt forhandlerprogram

Hvilke muligheter finnes for din bedrift når du blir Altidata-forhandler? Fyll ut skjemaet under for, så tar vi kontakt med deg – helt uforpliktende.

Takk!

Vi kontakter deg.

Telefon må skrives inn
Kontaktperson må skrives inn
E-post må skrives inn

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}